Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ VESPA N. ΗΛΕΙΑΣ - ΦΩΤΟ





          Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 5-10-2014, η συνάντηση των φίλων της VESPA  στο Κατάκολο. Η κυριακάτικη κακοκαιρία  δεν  πτόησε τους δίτροχους λάτρεις της Vespa που από τις 10 η ώρα άρχισαν να φθάνουν στο αλσύλιο Κατακόλου.
         Ο  χώρος άρχισε να παίρνει  χρώμα από τα καλοδιατηρημένα  δίκυκλα περασμένων δεκαετιών, που οι ιδιοκτήτες του τα αναπαλαίωσαν με μεράκι, δίνοντάς τους την αίγλη και την αξία που τους ταιριάζει.
        Ηλικιακά oι περισσότερες περιστρέφονταν  στα πενήντα  έτη  πλην μιας  καινούργιας LML που έκανε  την παρουσία της με τον αντιπρόσωπο  ΓιώργοΤουμπέκη δίνοντας την ευκαιρία για ένα test drive. Oι  εντυπώσεις  άριστες.
         Μ ένα καφέ  άρχισαν οι γνωριμίες και η συζήτηση για το στόχο της συνάντησης. Υπήρχαν διάφορες προτάσεις και αποφασίστηκε να  γίνονται συναντήσεις δυο Κυριακές κάθε μήνα , να γνωστοποιηθεί πιο έντονα η παρουσία των φίλων της  VESPA προκειμένου να   βρεθούν κοντά  κι άλλοι φίλοι και να δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος που θα έχει στόχο την διοργάνωση ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.
         Επόμενη συνάντηση ορίστηκε η Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στον Πύργο στο χώρο του Eπαρχείου ώρα 11.00.
          Μπορούν να  έλθουν όλοι οι ιδιοκτήτες φίλοι της  Vespa  ανεξαρτήτως μοντέλου και έτους κατασκευής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου